Produktomtaler fra vanlige folk, om avgifting med detox fot spa maskin.

Det er en del unødvendig skepsis rundt bruk av detox apparater, og alltid hyggelig med tilbakemeldinger, fordi vi ønsker å hjelpe folk å hjelpe seg selv.

Føler selv at. Det er på tide og ta bladet fra munnen og ta igjen mot skeptikerene. Nå har de fått herje med oss lenge.

 

 

_________________________________________________

 

Fra: hilde

 

Da har jeg blitt 'detoxet' og føler meg i grunn ganske frisk og rask etter d. Om d er placebo, vet jeg ikke. Men leste om dette eplet. Etter hva jeg forstår trekker maskinen ut syrer og tungmetaller. Det er jo masse syre i et eple, så d er vel egentlig bare et bevis på at maskinen virker at vannet ble brunt da.

 

Uansett, takk for hjelpen! :)


Sendt fra min iPhone


Den 4. apr. 2013 kl. 11:07

____________________________________________________

Ja, ikke sant :)
Slike skeptikere som vi har sett i det siste har jo ikke skjønt at man heller burde detoxere kroppen. De bruker heller masse tid på å prate nedsettende om dette og å finne på sånt som å detoxere et eple. Sånn er de notoriske skeptikerne ”kålhodene ”. Bruker heller masse tid og penger på fyll og gambling med mer og raljere om meningene og de eventuelle titlene sine, og det som er veldig synd med det er at mange som egentlig trenger en avgifting i ny og ne blir usikre og hører på skeptikeren og ikke får seg til å profittere på dette.  Dette er en vanskelig bransje. Om 20 år bruker alle detox. Da er effekten dokumentert.

 

Veldig hyggelig med slike observasjoner fra dere som har en egen hjerne.

Tusen takk for tilbakemeldingen.

 

Mvh Svein

 

Hei Svein,

Og takk for 2 nye tilsendte kolber for en tid tilbake.

Jeg bruker apparatet hver uke, men min venn Terje som vi trodde skulle bli bra i sin smertefulle hofte ved bruk av apparatet ble dessverre ikke det. Det viste seg at han hadde gått med lårbensbrudd i 7 måneder.

Nå har han fått satt inn en hel-protese i hoften, visstnok av titan. Så nå er spørsmålet: Kan han fremdeles bruke Detox-apparatet? Jeg har lest i bruksanvisningene, men finner ikke noe om det. Han trenger absolutt en rens nå etter all giften de har pøst i ham på sykehuset.

Ellers kan jeg fortelle deg noe gledelig om meg selv. I over 5 år har jeg gått med en vond kul på hånden nedenfor tommelen som jeg har antatt var revmatisme. Plutselig en dag var del helt vekk. Tilskriver Detox-apparatet dette mirakelet.

Ha det godt, og så håper jeg på et positivt svar fra deg.

 

Mvh

Tordis

______________________________________________________

 

Hei TORDIS!

 

 

Yes!

 

Har solgt apparat til andre som har nevnt at detoxmaskinen kan fjerne slagstoffer i operasjonsområdet. En dame gjorde det først på den ene opererte hoften, så etter operasjon i den andre nevnte hun det, og at hun gledet seg til detox..

 

Ja. Maskinen virker på magisk vis, for veldig mange.. mange våger ikke tro at det spesifikt er detoxmaskinen som hjelper..

 

Takk for tilbakemeldingen. Det er derfor jeg kan fortelle andre om slikt.

 

___________________________________________________________

 

Hei Svein :-D Det er Catherine S som skriver til deg. Vi snakket sammen i sommer, da jeg ville bestille 5 nye kolber. Du var på ferie på camping og jeg fortalte deg hvordan detox-maskinen som jeg kjøpte fra deg, har forandret mitt liv. Jeg sa jeg med glede ville skrive om mine opplevelser, så du kunne ha det på siden din. Bruk det du vil av det. Hjertelig hilsen Catherine:

 

 

        ' Jeg var diagnostisert med bløtdel-reumatisme i oktober 2010. Jeg hadde da gått i 3/4 år og hatt problemer med å bevege meg. Det var spesielt vanskelig for meg, fordi jeg var iferd med å ta siste delen av 1. år og 1. delen av 2. året på sykepleiestudiene mens dette skjedde med kroppen min. Da jeg endelig ble diagnostisert, fikk jeg medisiner; Lyrica. Jeg måtte bruke den aller høyeste dosen for å fungere. Men jeg fungerte ikke veldig godt. Jeg var fremdeles veldig tense, strammet musklene hele tiden, men ikke i den grad at det var invalidiserende lenger.  Men veldig, veldig slitsomt og plagsomt. Så leste jeg Bluefront.no sine sider og ble så overbevist at jeg bestilte min egen maskin. Og livet har forandret seg helt!! Jeg har sittet 22 1/2 timer med bena i balje med ionekolber og det kommer fremdeles skitt og møkk ut av føttene mine, men ikke i den grad lenger som før. Jeg går fremdeles på medisiner og det kommer jeg nok til å fortsette med også, men nå er jeg så aktiv som aldri før! :-D Skolen går fint, familien har det mye bedre og ikke minst; jeg har det mye bedre psykisk. Slik som jeg ser det og tror det var; Kroppen min var forgiftet. Sånn føles det faktisk, at jeg har blitt avgiftet. Eller detoxed om du vil, Hilsen Catherine S'=


Tusen takk for tilbakemeldingen Catherine :) Du er superhyggelig som ville dele det med andre som sliter. Mange med skepsis, gidder ikke eller tør ikke prøve, noe som er veldig ødeleggende for veldig mange der ute som egentlig trenger dette.

 

 

sø 16.01.2011

Hei!

Ønsker å bestille 2 nye kolber til Detox maskina mi.

Hvis du husker, så ringte jeg deg ang. min svigerfar som har 3-4 "stent"

i kroppen, og var usikker på om han turde å prøve.. Han er 84 år, og sa "shitt, har levd et langt liv, æ tar sjansen".. og siden har vi tatt detox ca en gang pr. uke, storfornøyd! Plages forferdelig med bl.a.

urinsyregikt, men føler seg lettere etter alle disse behandlingene! Også svigermor på 80 tar en gang pr. uke, hun plager med den ene nyren, og dette går også utover føttene, plages også med ei tå.. Dette er også mye bedre! Går det ei uke uten behandling, så merker de det!

Har også fått svigerinnen min til å kjøpe via deg, og hun er også merkbart bedre i kroppen!

Men nå har det merkes på kolbene mine med alle denne behandlingene! Vi her hjemme har ikke tatt Detox på flere måneder på grunn av at vi ønsker svigerforeldrene mine en bedre hverdag...så nå må vi ha nye kolber, så vi også kan gå igang med rensing av kropp og sjel!

 

Med vennlig hilsen

Bente

_______________________________________
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Bente.

Detoxmaskinene fra Bluefront er jeg helt trygg på, og jeg tror dette kan hjelpe veldig mange.

Jeg svarer ærlig, (nå også i forhold som dette, som Rørlege) og som rørlegger vet jeg at ting lett kan sette seg fast i rørskjøter (Stent). At det er bra og ha strake og åpne rør osv.

______________________________________________________________________________________

Til Bluefront den 14.08.2010
v/ Svein Opsahl
 
Ja, DETOX`n fra Bluefront kan både min samboer og jeg bare "fullrose" og vi er svært fornøyd med at vi fikk kontakt med deg samt dine kunnskaper om appartet og hvordan det påvirker kun positivt både kropp og sjel. Etter at jeg i oktober i fjor fikk en behandling ved Tveitanklinikken i Oslo og hvordan kroppen spontant reagerte gikk det ikke lang tid ved hjelp av deg og ditt produktsortiment ble anbefalt det for oss, rette apparatet. Her kan vi begge to bare omtale DETOX med superlativer. Å sette seg ned i tretti minutter med føttene i vann med den visshet om at toxiner utskilles fra kroppen ved hjelp av en elektrode er positivt - og så enkelt! Velvære i form av bedre fordøyelse, normalisering av tarmaktivitet og bedre ro i kroppen m.m kan nevnes. Dette igjen påvirker både det fysiske og psykiske velvære og  tilsier at vi i hjemmet har fått noe som kan betegnes som et "gladapparat" som jevnlig benyttes. Også huden responderer positivt og har blitt mindre tørr ved bruk av DETOX og søvmønstret forbedret. Samtidig er det også godt å kunne bruke det tilhørende "varmebeltet" på vond muskelatur. Ja, ,ikke tvil om at denne behandlig også har en gunstig påvirkning av imunforsvaret. Da jeg selv har en diagnose på diabetes2 er det også gunstig at ved bruk av apparatet også skal kunne "normalisere" blodsukkeret. Siv har også en svært positiv oppfatning av at DETOX også "letter" på dagene i forhold til å være svært plaget av fibromyalgi. Ja, slik vi vurderer hos oss burde jo DETOX være å få på "blå resept" . . . Her fortsetter vi å nyttegjøre "fotbadet" og med stor bekvemmelighet skille ut "ulumskheter" av kroppen. Derav åpner vi for ytterligere tilføring av positive energier. Takk også til en hyggelig, positiv og serviceminded leverandør som med stor entusiasme og glede følger opp! Beste hilsen Siv og Per

________________________________

Tusen takk for omtalen av detoxmaskinen du kjøpte hos bluefront www.detox-spa.no . Det var akkurat slik det fortonet seg for meg også for flere år siden nå. Det er derfor jeg holder ut med å selge dette "vanskelige produktet" . Detox maskin på blå resept. -Ja, ikke sant?! -Den ideen synes jeg var god! Fordi dette hjelper kroppen uten medisiner, som faktisk kan gi kroppen en ekstra byrde, spesielt dersom det er feil medisin.

Mvh Svein
__________________________________________________________________________


Hei. Jeg kjøpte en maskin av dere i 2008, den har fungert veldig fint. Vi har hatt mye glede av den, spesielt sønnen min. Nå trenger jeg en ny spiral til den, men jeg lurer på om jeg kan kjøpe en maskin til fordi vi har flere i familien med problemer, men som bor for langt unna.

Mvh Unni
FROGN

Hei.
Tusen takk for ny ledning!! Du hadde helt rett. Nå fungerer maskinen helt perfekt, og mine vonde knær merker stor forbedring etter hver gang jeg bruker maskinen!!!

Igjenn, takk for super service!

Mvh Kristin P

 

Hei, (^o^)

Jeg kjøpte en detox-maskin for vel en mnd.  siden og da fikk jeg med en veiledning / bruker manual på norsk. Den har blitt søkk borte, så jeg lurer på om det er mulig å få kjøpt en ny.

Er veldig fornøyd med detox- maskinen, har tatt ”vårrengjøring” på nesten hele familien. Nå vurderer jeg å ta den med på en messe til helgen, så andre også kan få muligheten til å prøve.

Vennlig hilsen

Birgit

 

Hei Birgit. Ja. Apparatet er jeg også veldig fornøyd med og detox promoterer jeg selv for fullt. Som vanlig.

Det er moro at  dere også liker dette.

 

Her er adressen til skjemaet så kan du laste det ned om du trenger det igjen.

http://www.detox-spa.no/detox/bruk/Dual2010/pdf/Forstaelse_av_2010_dobbel_Ionic_Detoxmaskinen.pdf

 

 

mvh svein

 

Bluefront den 19.04.2010

Hei, viser til en hyggelig telefonsamtale tidligere i dag. Jeg velger å kjøpe produkter av deg , bla. fordi du er tydelig engasjert i helse og i produktene du selger. Jeg vil gjerne bestille en koffert til maskinen. Vennlig hilsen Birgit T.

Bluefront den 10.03.2010

Hei Svein! Jeg kjøpte et apparat til min mor for ca en måned siden. Bluefront Life Device BF 068. Hun synes det er helt fantastisk. Hun hadde bl.a. veldig mye vann i bena/hovne ben og hun føler seg mye bedre ellers også.

Ja. Jeg likte det også godt. Jeg skal ha et til meg selv også, fordi det er litt lang avstand mellom oss.

 

Mh S. Johansen. Bergen

 

Hei Svein!

Fikk maskinen i dag og den ble prøvekjørt med engang. Resultatet var overveldende, har ikke sett så mye dritt før, hvis dette er sant, så er der mye djævelskap i oss. Med meg var det mørkebrunt og med kona var det nesten svart, så ut til at kona var full av fanskap også.
Jeg brukte den ekstrasonden, hva er beste måten å gjøre den ren på? Går ut fra at de andre sondene kan gjøres ren også!

Mvh
Oddmund


Oslo den 20.01.2010

Takk for tilbakemeldingen Oddmund.

Ca 50% av møkka i vannet oppstår kjemisk, avhengig av vannets beskaffenhet.

Det er veldig interessant det du sier om forskjellige farger i vannet. Dere bor sammen, spiser det samme antagelig og bruker samme vann osv. >>Resultatet tyder på at det er forskjell på det maskinen trekker ut ved hjelp av osmose.

Jeg anbefaler Zalo til vask av IoneGeneratoren fordi den er billig, skånsom og at endel av det som kommer ut er fett. Dersom du har en del kalk i vannet, kan du kjøpe en sprayflaske med Cillit Bang (Midelfart produkt) Er du redd for bakterier mellom mennesker kan du bruke Zalo antibakteriell. De små sondene til dette apparatet kan eventuelt åpnes og renses med en børste.

Mvh Svein
 
19. 12. 09
Hei. Vil bare si at dette har gjort underverker på leddsmertene mine! Apparatet virker kjempebra. Jeg merket bedring etter 1 gangs bruk.

Mvh Kristin P  N8300
Fir på norsk
   

Hei!

 

Dette er IKKE en bestilling men ros og litt hjelp! Kjøpte maskin fra dere for en tid tilbake, kjempe, kjempe fornøyd. Leter egentlig etter en "fargeskala" en oversikt over fargen på vannet og hvor det stammer i fra. generell beskrivelse har jeg men skulle gjerne hatt en fargeskala med mere nøyaktig beskrivelse av organene som " gir fra seg farge". Bruker selv "vaskemaskinen" for ME og mener dette er apperatet som har gitt overskudd. Min pappa på 70+ er fornøyd også, blodsukker har gått ned og prostata-problemene nesten borte. så jeg "vasker" nå halve slekta:-)

 

mvh

 

Heidi
___________________________________________________________________________________
21.04.2008 Annonseselger i Tidligere Halden dagblad

Hei igjen Svein.

 

Da har jeg klart og verve en fra Lysøysund i Trøndelag hører jeg. Jeg sendte linken din til broren min, og nå har han kjøpt av deg, og er kjempe fornøyd. Han sliter veldig med eksem, så ikke ut før han startet behandlingen nå. Etter 6 ganger er han blitt kjempe fin. Det er selvfølgelig ikke borte, men det er ikke mye igjen. Det kan du fortelle om til andre kunder. Vannet var som kloakk etter andre behandling. For øvrig tror jeg disse salongene som utfører Detox behandlinger bruker kolbene alt for lenge. Han har tatt behandling i en salong i Bjugn, men det vannet var nesten rent i forhold til det han hadde etter behandling med apparat bestilt av deg. Apparatet du selger er nok mye bedre, men allikevel tror jeg salongene ”tyner” maks ut av hver kolbe. Der må det jo også være mye bedre å eie selv. Da vet man hvor lenge kolbene har vært brukt.

 

Min gamle far på 81 år hadde sett annonsen i Sarpsborg Arbeiderblad, og lurte på om jeg kunne hjelpe han og bestille et slikt apparat. Bra vel. Annonsen blir sett da.

Han har gått og tatt behandling hos ei dame i Sarpsborg, men er så dårlig til bens etter ett lårbeinsbrudd, så han har ikke fått vært der på lenge. Mente dette var topp, da kunne han gjøre det hjemme med hjelp fra moren min. Da kan de bruke det begge to.

 

Kan du ta opp bestilling direkte på mail?

 

Faren min heter

JohannesHilsen Elin

_____________________________________________________

Hei igjen Svein.

 

Da har jeg klart og verve en fra Lysøysund i Trøndelag hører jeg. Jeg sendte linken din til broren min, og nå har han kjøpt av deg, og er kjempe fornøyd. Han sliter veldig med eksem, så ikke ut før han startet behandlingen nå. Etter 6 ganger er han blitt kjempe fin. Det er selvfølgelig ikke borte, men det er ikke mye igjen. Det kan du fortelle om til andre kunder. Vannet var som kloakk etter andre behandling. For øvrig tror jeg disse salongene som utfører Detox behandlinger bruker kolbene alt for lenge. Han har tatt behandling i en salong i Bjugn, men det vannet var nesten rent i forhold til det han hadde etter behandling med apparat bestilt av deg. Apparatet du selger er nok mye bedre, men allikevel tror jeg salongene ”tyner” maks ut av hver kolbe. Der må det jo også være mye bedre å eie selv. Da vet man hvor lenge kolbene har vært brukt.

 

Min gamle far på 81 år hadde sett annonsen i Sarpsborg Arbeiderblad, og lurte på om jeg kunne hjelpe han og bestille et slikt apparat. Bra vel. Annonsen blir sett da.

Han har gått og tatt behandling hos ei dame i Sarpsborg, men er så dårlig til bens etter ett lårbeinsbrudd, så han har ikke fått vært der på lenge. Mente dette var topp, da kunne han gjøre det hjemme med hjelp fra moren min. Da kan de bruke det begge to.

 

Kan du ta opp bestilling direkte på mail?

 

Faren min heter

Johannes

 

 

________________________________________________________________________________________

 

 

Nå har jeg satt i gang min gamle mor og far på apparatet. De torde ikke starte opp selv, så det ble gjort i går. De var kjempe fornøyde. Var jo så enkelt. Faren min, mannen min og jeg tok behandling i går. Moren min skulle gjøre det når vi dro. Litt beskjeden vøttø. Faren min og mannen min hadde skikkelig kloakk vann, så jeg mobbet de litt. Skulle jeg ikke gjort, for da jeg fikk se mitt vann fikk jeg nesten sjokk. Det var kloakk det. Har litt problemer med vonde ben, håper det kan være en forklaring, og at jeg kanskje kan bli bedre i bena etter noen behandlinger. Legene finner ikke ut av hva det er, sier det er fibromylargi, men det er det ikke. Da har man vondt i armer og deler av resten av kroppen også. Kanskje det rett og slett er for mye ”møkk” der inne. He, he. Det var skikkelig effektivt i alle fall.

 

Takk for ekstra kolbe forresten. Det var hyggelig gjort av deg.

 

Med hilsen

Elin

_____________________________________________________________

 


Er du interessert i bedre kroppsfunksjoner?(^_^) Bestill en detoxMASKIN, DU OGSÅ!

Funksjoner:
* Forbedrer immunforsvaret
* Forbedrer hukommelse og Søvn
* Forbedrer Sexual Helse
* Gir intern rensing med Full kroppsrens med generatoren i badekaret
* Gir Lever Avgiftning
* Gir rengjøring av lever, nyre og fra parasittsykdommer
* Tillater UtRensing av tungmetaller
* Reduserer smerte, fjerner slagstoffer som samler seg i skadede områder, og skaper betennelser
* Øker energi og reduserer stress
* Bidrar betydelig til reduksjon av rynker, kviser og andre hudproblemer. Reduserer vannretensjon

 

 

Lagres i fettet

-Giftene som kroppen har vansker med å bryte ned kan lagres i vårt fettvev eller fastne i bindevevet, hvilket bidrar til oppblåst hud och hevelser. De kan også lagres i fettet i buken och hjernen. Kvikkøllv fra amalgamfylte tenner kan gi trøtthet och ulike diffuse lidelser. Kroppen renser seg hela tiden men behøver hjelp med en real utrensing da och da. Ellers kan de giftige emnene bli en belastning for kroppen.

 

 

 

 

 

Detox -Spa -Herjet med siden 2006